Wilujeng sumping di situs web kami!

Warta

  • A hot sale machine: automatic pocket welting machine

    Mesin jual panas: mesin welting saku otomatis

    Buruh bakal paling mahal kapayunna. Otomatisasi ngajawab masalah manual, sedengkeun digitalisasi ngajawab masalah manajemén. Pabrik calakan mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pabrik. Mesin welting saku otomatis kami, 4 arah dina waktos anu sami ngalipet saku, tilepan sareng ngaput ...
    Maca deui
  • Opportunity for laser pocket welting machine in 2021

    Kasempetan pikeun mesin welting saku laser dina 2021

    Saatos industri mesin jahit ngalaman "katiisan" taun katukang, taun ieu pasar ngamimitian pamulihan anu kuat. Pesenan pabrik urang teraskeun ningkat sareng kami jelas sadar kana pamulihan pasar. Dina waktos anu sasarengan, suplai spar hilir ...
    Maca deui
  • The Savior of clothing factory: Automatic high speed pocket setter

    Jurusalamet pabrik pakean: Otomatis setter saku gancang gancang

    Setter saku TS-199 mangrupikeun mesin jahit otomatis gancang-gancang pikeun ngaput saku garmen. Mesin setter saku ieu ngagaduhan mesin jahit tinggi sareng kualitas stabil. Dibandingkeun sareng produksi manual tradisional, éfisiénsi damel ningkat ku 4-5 kali. Hiji ...
    Maca deui
  • World First: Automatic Laser Pocket Welting Sewing Machine

    Dunya Kahiji: Mesin Jahit Laser Pocket Welting otomatis

    Naha anjeun masih hariwang teu mendakan padamel anu terampil? Naha anjeun masih hariwang ngeunaan naékkeun biaya tenaga kerja? Naha anjeun masih buru-buru mesen réngsé? Naha anjeun masih kaganggu ku pajeulitna sareng kalenturan ngaput seleting kanggo saku? Perusahaan urang nembé d ...
    Maca deui
  • Melt blown production

    Ngalembereh ditiup produksi

    Perusahaan parantos ngawangun gedong pabrik énggal sareng nambihan 20 lebur dilebetkeun jalur produksi, kalayan produksi unggal dinten 15 ton. Ayeuna kami gaduh tim téknis anu kuat, nyumponan kabutuhan nagara anu béda pikeun béda-béda Maké topéng numutkeun kabutuhan anu béda-béda konsumén anu sanés pikeun cus anu henteu standar ...
    Maca deui
  • Non-woven fabric and melt blown fabric production

    Non-anyaman lawon sareng ngalembereh ditiup produksi lawon

    Parusahaan urang cooperates kalayan Ngarobih non-anyaman lawon Co., Ltd nambahan garis produksi. Ayeuna kaluaran sadidinten tina lawon anu henteu dianyam nyaéta 10 ton, sareng kaluaran tina lawon ditiup lebur nyaéta 3 ton. Sacara ketat diperiksa dina sadaya bahan baku, berorientasi kualitas ti bahan dasar dugi ka masterbatch.
    Maca deui
  • Mask Producting Shop

    Toko Produk Topéng

    Dina waktos coronavirus parah di Cina, perusahaan kami nampi paréntah ti pamaréntah pikeun ngahasilkeun mesin topéng sareng topéng. Perusahaan kami ogé gancang ngatur tanaga téknis pikeun ngalaksanakeun R&D sareng produksi. Topéng anu kami hasilkeun parantos ngahontal standar anu paling luhur dina indu ...
    Maca deui
  • Topsew Automatic Sewing Equipment Co., Ltd.

    Topsew Equipment Jahit Otomatis Co., Ltd.

    Nepi ka tungtun taun 2019, urang gaduh garis lengkep mesin saku setter, mesin jahit pola bartack, mesin jahit pola tipe Brother, mesin jahit pola Juki, snap Tombol, sareng mesin pasang mutiara, sareng mesin jahit otomatis anu sanés. 1. Kantong setter mesin: 199 séri saku ...
    Maca deui
  • In Middle Of Nov, We Went To America Agent For Automatic Pocket Training

    Di Pertengahan Nov, Urang Indit ka Agén Amérika Pikeun Pelatihan Saku Otomatis

    Palatihan kalebet: 1. kumaha ngadamel program. 2. Kumaha ngarobih program. 3. cara ngarobih clamp sareng nyaluyukeun mesin pikeun saku jeans, saatos éta kami ngajarkeun aranjeunna kumaha ngarobih jepitan sareng ngarobih mesin pikeun saku baju. 4. Kumaha ngarengsekeun masalah nalika ...
    Maca deui
  • In End Of Nov, 2019, We Went To Bangladesh Customer’s Factory For Automatic Pocket Setting Machine Training.

    Dina Akhir Nov, 2019, Urang Indit ka Pabrik Pelanggan Bangladés Pikeun Pelatihan Mesin Setelan Kantong Otomatis.

    Sateuacan aranjeunna nganggo hiji mesin beusi saku, teras mesin setting saku semi-otomatis. Ayeuna anggo mesin setter saku gratis beusi otomatis kami, tiasa ngahémat buruh, sareng waktos. Téknisi Palanggan diajar pisan. Nalika diajar, aranjeunna ogé ngadamel rékaman. Téknisi jadi palinter. Saatos sev ...
    Maca deui